Smaka av med svartpeppar. Tillsätt bambuskott, strimlad purjolök, svamp och hackad vitlök i oljan. Tillsätt vatten, fisksås, ostronsås, buljong och ingefära
Den kokade jag sedan och förvandlade till biffar tillsammans med blandad svamp. Grovhacka svampen, och fräs den sedan med hackad lök/vitlök i lite olja
Grillad hängmörad biffmed ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli – gör så här. hängmörad biff. Blanda sötpotatis, lök och svamp med olja, vitlök och fläsk i en ugnssäker form
Servera sedan biffarnamed potatis, rödbetor, extra kapris och färsk basilika. Biff á la lindström och potatis var precis vad denna hungriga själv behövde för att överleva kvällen
jag tog lövbiffoch strimlade. Ha i fonden och smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt pasta. Åter, det enkla är oftast det goda och den här rätten var både enkel att göra och riktigt smakrik och god
Biffar. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.