500 g
biff, nötkött i bit, lövbiff eller älg 1 msk olja 2 krm finmald vitpeppar 1 tsk salt 1 klyfta vitlök 1 dl oystersås 5 dl vatten 1 purjolök, skivad (ca 2 deciliter) 1 msk redning, t ex maizena ris till servering persilja, till servering
Riv ingefära, blanda den med soja och honung och lägg på ett fat. Skär buketter från broccoli och skala stammen så den blir vit, skär sedan slantar av broccolistammen och tunna skivor av vitlöksklyftorna
400 g lövbiff. 250 g äggnudlar 400 g lövbiff strimlad 500 g wokgrönsaker Findus 1 msk rapsolja 1 st kokosmjölk 500 g, Santa Maria 1. 5 msk currypasta röd 1 st citron rivet skal 1 st vitlöksklyfta riven 1 tsk salt 1 dl cashewnötter rostade och grovhackade Det här behövs till 4 port
Blanda samman pastan med såsen. Salta och peppra. Tillsätt fond och låt koka upp. Häll av vattnet och tillsätt sockerärtorna till pannan och vänd till sist ner spenaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.