Italienska biffar. Rullar små bollar och platta till biffar. 2 tsk fisksås ( det ger smak för det är ansjovis spad). 2 tsk fisksås ( det ger smak för det är ansjovis spad)
Servera med kött och sås. Blanda såsen i en kastrull och koka upp under omrörning. Sås. 0,75 dl chilisås. 3 msk olja 3 msk soja 1,5 tsk vinäger 0,75 dl chilisås 0,5 tsk ingefära, malen 1,5 msk honung saft av 1 lime 1 klyfta vitlök, pressad 2 tsk arrowrot 1,5 dl vatten
Häll i vatten, ananasspad, soya ,sweetchilisås, honung och chilipure i en kastull,. låt detta sjuda upp och rör sedan ner maizena, så att du får en slät och lagom tjock sås
Köttfärsbiffarmed potatis, tomatsås och broccoli – en vardagsfavorit. Själva köttfärsbiffarna kan man också göra på så många olika sätt, med olika innehåll och olika kryddningar
Servera med kokt ris och en sallad. Skär lövbiffen i strimlor. Häll blandningen över lövbiffen. 8 lövbiffar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lövbiffar 2 dl Arla Köket® vispgrädde 2 msk senap 1 tsk salt 1 krm svartpeppar
Köttfärsbiffarmed cambozolagömma och god sås. Till detta recept (utgått från Matplatsen) har jag använt mig av lite av all den cambozolaost vi har i frysen och gjort biffar fyllda med just denna sorts ost
Pepparbiffmedpepparsås. Gör såsen genom att bryna 1 msk mortlad (valfri sort av) peppar i smör. Rör ner 1 burk créme fraiche och smaka av med kalvfond, salt, peppar och en nypa socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.