Blanda mjöl, salt och peppar och vänd biffarna i blandningen. Lägg ner ärter och morötter i stuvningen och smaka av med riven muskotnöt, salt och peppar
Du kan även slänga med andra rotfrukter om du har lust, jag skickade i lite palsternacka och potatis som var över så minska i så fall morötternamed motsvarande mängd
Blanda ströbrödmjölk och ägg och låt svälla medan du river morötter och hackar nötter. Väldigt goda biffar som jag serverade med sesampotatis och en smaksatt creme fraiche, tror dock tzatsiki skulle vara gott till
Det här receptet har blivit en ny favorit från Maria Elia´s bok "The modern vegitarian"Biffarna har mycket smak i sig, och förutom att de är fantastiskt goda tillsammans med den något sötare homousen som görs på både morötter och kikärtor och passar perfekt med seltan i feta salladen funkar dom utmärkt att ha till matlådan dagen därpå, om det nu blir något över
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.