Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak. När det vankas biffar eller köttbullar här hemma gör jag det enkelt för mig
Finhacka lökenoch stek mjuk i smör. Rör sedan ner löken i färsblandningen. När biffarna är klara sparar du stekfettet i pannan, slår på grädden och låter puttra ihop till en gräddsås
500 g ryggbiff av nötkött. 4 rödlökar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g ryggbiff av nötkött 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar 4 rödlökar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk äppelmos Ugnsstekt potatis
300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 schalottenlök eller 1 lök. 2 vitlöksklyftor. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 schalottenlök eller 1 lök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner
Saftiga köttfärsbiffar i krämig sås med rödvin. Servera med stekt lök, lingonsylt ochgräddsås. Råstekt mandelpotatis till ochgräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Men de absolut godaste kotletterna, vare sig du köper dom med ben eller benfria är dom som får bräsera i en god buljong så dom blir riktigt möra, smakrika och saftiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.