Biff med flamberad grönpepparsås och rostad jordärtskocka
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g små jordärtskockor
  • olivolja och salt
  • 600 g biff, med fettkappa (hel bit)
  • salt och svartpeppar
  • olja
  • smör
  • 2 msk smör
  • 1 bananschalottenlök, finhackad
  • 3 msk torkad grönpeppar
  • 3 msk konjak
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 dl grädde (36 %)
  • 300 g små jordärtskockor
  • 1 citron, skal och saft
  • 1 näve babyspenat
  • 1 msk olivolja salt
  • 1 ask smörgåskrasse
  • Rostade jordärtskockor600 g små jordärtskockor olivolja och salt
  • Biff600 g biff, med fettkappa (hel bit) salt och svartpeppar olja smör
  • Grönpepparssås2 msk smör 1 bananschalottenlök, finhackad 3 msk torkad grönpeppar 3 msk konjak 1 msk dijonsenap 3 dl grädde (36 %)
  • Rå skocka300 g små jordärtskockor 1 citron, skal och saft 1 näve babyspenat 1 msk olivolja salt
  • Garnering1 ask smörgåskrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.