På bordet fanns också ugnsbakad lax med marinerade räkor (recept kommer), potatissallad (höftvarianten, så den har jag inget recept på), en italiensk vegopaj (recept kommer), ugnsbakade tomater, marinerade oliver (kika in här), en grön sås och en innehållsrik blandad sallad
Igår utlovade vi ju att det skulle bli både en spännande touch på en klassisk maträtt och lite reafynd så det är väl lika bra att vi kör igång då, så klart börjar vi med maten
Igår blev det åter igen en familjekväll med min mans far och hans fru som var hemma på besök. Nu fortsätter nästa förberedelser inför vår Tapas-afton med Alicante-gänget på lördag
Dela kotlettraden på längden och skär i mindre bitarStek köttet i smör, lägg upp på hushållspapperLägg i lite mer smör i pannan, stek trattkantareller och lök i några minuter
Tjatar en hel del på hur gott svartvitlök är och hur det passar med allt. Men det är bara för att det är så gott och nyttigt med dubbelt så mycket antioxidanter än vanlig vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.