Servera med den råstekta potatisen och löken. Ställ ett äggskal med en rå äggula på tallriken. Blanda crème fraiche, dijonsenap, äggulor, pressad vitlök och svartpeppar
– Det är en BiffGreta faktiskt som härstammar från stadshotellet i Karlstad där den ofta serverades som vickning framåt småtimmarna men fanns aldrig med på menyn
Gårdagens oxfilé fick en uppföljare iform av en klassisk BiffGreta. eller biff. Ett tips för att lyckas bättre än mig är nog att använda rikligare med smör i panna för det suger ganska mycket när man steker
Påminner väldigt mycket om Biff Rydberg, som också är supergott. Skär ryggbiffen i små bitar. 2 ryggbiffar ca 300 g6 st kokta potatisar½ gul lök3 msk senapca 1 tsk dragon1 äggulasalt och pepparsmör att steka itill servering. ( ca 5 min) Smaka av med salt och peppar. 2 ryggbiffar ca
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.