Blanda i köttfärs, ägg, salt och peppar. Ta upp biffarna. Smula i ädelosten och blanda om. Blanda mjölk och ströbröd i en skål och låt det svälla i 5 minuter. Forma 4 biffar och stek i en stekpanna med smör, 3 minuter per sida
Skala och skär lök och morot i stora bitar. Lägg i alla kryddor samt ansjovisspadet. Smaka av med salt och peppar innan du serverar direkt ur grytan tillsammans med potatis och rikligt med inlagda rödbetor
4 st tunna kalvschnitzlar av innanlår1 ägg1 dl mjöl1 dl finmalt skorpmjöl/ströbrödSalt och svartpepparSmör till stekning Krispiga potatisskivor. 4 st tunna kalvschnitzlar av innanlår1 ägg1 dl mjöl1 dl finmalt skorpmjöl/ströbrödSalt och svartpepparSmör till stekning Krispiga potatisskivor
Skala och hacka lök och vitlök. Ansa och dela svampen. Servera med ugnsrostad potatis och sallad. sallad. Putsa och skiva köttet och bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.