Vitaminer och MineralerIntemycket där som är naturligt för en fisk. Men med den dumpadefisken följer fisksorter som vimycket väl skulle kunna äta men som blivit ”omoderna” för oss konsumenter
För mig blev det socker som blev mitt "fall" och räddningen blev när jag insågatt jag kunde ätamycket mer näringstät mat, sluta tänka på svält genom att våga ge mig på attätafett, och fet mat genom att lära mig lchf-kosten och ett bevissamtidigt på att man inte ska SVÄLTA för att kunna gå nerivikt
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Du får känna av lite hur mycketvatten som behövs, bröddegen ska vara lite lösare än en tror. Denna gång blev den lite torr för migexempelvis, så du ska typ inte lätt kunna rulla de till bullar utan det ska vara litekladdigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.