Det här är en härligt god sås som passar till fisk. Jag hade aldrig hört talas om den här såsen innan jag såg såg ett avsnitt av Sveriges mästerkock och en av de tävlande hade lagat beurreblanc
Tomat BeurreBlanc -Skala och hacka schalottenlöken så fint du kan. För att få perfekt kokt ris gör du som jag beskriver nedan - Mät upp riset i kastrullen
Smöret ska reda såsen till en fin slät smörsås. Tillagning. BeurreBlanc, eller smörsås, är en god och enkel sås som kan serveras med fisk eller grönsaker
Jag gjorde min paj i en pappersform eftersom vi tyckte att det skulle vara skönt att kunna slänga tallrikar, glas och formar i en svart sopsäck efter middagen var färdig och den här pajformen är ganska stor och djup så den fylldes inte helt men om man äter pajen som ett tillbehörtill kräftor så räcker den till4-5 personer. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen och låt den sedan vila i kyl i 30 minuter så att den blir lättare att kavla. Blanda ihop äggen, creme fraichen och västerbottenosten och häll smeten i pajformen och grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter. 2015-08-22 @ 17
4 2 schalottenlökar 1 msk vitvinsvinäger 1/2 dl torrt vitt vin 2 dl grädde 75 g rumsvarmt smör salt och peppar citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken. - Rabatt Oatly 250 ml Mer info Ladda kupong
Smörsås . Blanda salt och kallt vatten tills saltet löst upp sig. Slå på vin, vinäger och och vitpepparkorn, låt vätskan koka tills ca hälften återstår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.