Pandoro är en italiensk kaka som traditionsenligt serveras runt jul och nyår. Uttrycket Pan d´oro myntades redan på medeltiden då det endast var de riktigt förmögna som hade råd att låta baka söta, ljusa kakor med ingredienser som ägg, smör, socker eller honung
Gjorde pajen till Midsommar och den blev fantastiskt god och smälte i munnen. Jag hade kunnat äta upp hela själv, men det hade inte varit så snällt mot gästerna
Tre riktiga favoriter här hemma, muffinsen för att det är så lite fett i och de ändå blir så goda, hallonrutorna för att de är så otroligt lättbakade och får så läcker konsistens
Populära inlägg. Gi-frallor. Detta bakar jag ofta och tycker är väldigt gott. Runt dessa bröd kommer en härlig skorpa att bildas, är du en av dem som inte gillar skorpan
Veckans bakverk v. Då var det fredag och dags att presentera veckans bakverk. Denna veckan fick "Hemgjord Nutella" flest röster och blir därför veckans bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.