På trettondagen var på på middag hos våra goda vänner J och J. Det händer ganska sällan numera att jag blir bjuden på något som jag aldrig tidigare smakat i en eller annan variant, men den Öjebytoast som J och J bjöd på var en ny smaksensation, som bokstavligt talat fick min gom att jubla
På dagens middags meny kommer det inte finnas med Chutney, tror inte det passar till stekt torsk med nypotatis men, efter en grillhelg är jag /vi, familj som gäster helt besatta
Ni som läst den här bloggen den senaste tiden vet att jag varit som besatt av de där sega storhåliga bröden som man får genom att bara vika ihop den färdigjästa degen en gång innan den åker in i ugnen
Man får inte nog av denna, man blir som besatt. Nu gott folk ska ni få dreggla, detta hörrni är den godaste skapelsen jag någonsin satt tänderna i, tror jag gjort tre stycken redan å fler lär det bli
De senaste veckorna har jag varit smått besatt av att ta fram ett recept på den ultimata havrekakan. Målet har varit en platt och tuggig kaka som är knaprig längst ute i kanterna, men härligt seg i mitten – alltså en ”cookie” av amerikanskt snitt
Förra sommaren blev vi närmast besatta av att grilla stora bitar av sidfläsk. När jag tänker tillbaka på sommaren 2011, kommer jag givetvis minnas den som vår sista sommar med vårt fritidshus
Min favvo makirulle ska jag också berätta om - nämligen en Crunchy California roll som jag blev besatt av när jag bodde i USA förut och som jag på nytt upptäckte nu när vi var där i sommar (rullen ni ser på sista bilden här ovan)
Jag har blivit lite besatt i att använda blötlagda linser som grund för olika vegetariska recept. De här små bollarna är fantastiska nystekta och krispiga och gör sig riktigt bra tillsammans med en en sallad som innehåller avokado tycker jag
Vi har en son som är helt besatt av detta. -Mamma, vi bakar pepparkakor ropade Vincent glatt. Nej tänkte jag, med två burkar pepparkakor kvar sedan julen, tycker jag inte det var nåt vidare bra förslag det där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.