Bernaisesås
MATTOMTEN
MATTOMTEN
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till fyra portioner
  • 1 finhackad scharlottenlök
  • 1 knippe hackad persilja (stjälkarna också)
  • 2 msk hackad färsk dragon
  • olivolja
  • 2 msk sherryvinäger
  • 2 msk vatten
  • 4 äggulor vatten
  • 200 g smält smör
  • salt, vitpeppar, kajennpeppar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 st schalottenlökar
  • 1, 5 dl vatten
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk estragon
  • 4 st äggulor
  • 600 g Svenskt Smör från Arla
  • 5- 6 kvistar bladpersilja, färsk hackad
  • 2 kvistar dragon, färsk, hackad
  • 1 msk körvel, färsk, hackad
  • salt
  • svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.