fläskläggmed ben. Täck med kallt vatten och lägg i kryddor och lök. Det ska vara nästan lika mycket vätska efteråt så fyll på med vatten om det kokar ner
Servera det grillade fläskläggetmed purén, spetskål, såsen från buljongen och tillbehören. Fläsklägg. Före servering lägg kålen i en stor stek panna och glacera med grädde, salta och peppra
Förvara burken i rumstemperatur två dagar – lufta två gånger per dag. Lägg i en burk, helst med patentlock så att luften kan pysa ut när jäsningen sätter igång
Lägg fläsklägget i en stor kastrull och täck med vatten. Jag har under några dagars tid nu varit sugen på rimmat fläsklägg, en klassiker som alltid suverän
fläskläggmed ben. Täck med kallt vatten och lägg i kryddor och lök. Det ska vara nästan lika mycket vätska efteråt så fyll på med vatten om det kokar ner
Ta sedan upp fläskläggenoch låt dem svalna, men spara spadet – det ska användas till rotmoset. Then remove the pork shank and let them cool, but save the broth – it should be used to the turnip mash
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.