Den här innehållsrika italienska linsgrytan smakade helt förträffligt bra tillsammans med rivna morötter samt nykokt pasta, toppad med lite riven parmesan
Det här med att laga middag på vardagarna tycker jag alltid känns som ett evighetsprojekt. Vilket recept jag än testar tycker jag att det tar minst en timme att få ihop maten, även om det i receptet glatt utlovas att det ska ta mindre än 30 minuter
Supergoda och saftiga rödbetsbiffar som är enkla att laga. Lika goda att avnjutas kalla som varma. Jag älskar att servera rödbetsbiffarna med fetaostkräm och en god sallad
Den här kalasgoda kikärtsgratängen, med champinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng som jag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
De senaste dagarna har jag haft ganska mycket att göra så jag har inte haft tid att laga allt för avancerad mat, utan det har fått bli relativt enkla maträtter som hamnat på matbordet
Utsökta grekiska zucchinibiffar med fetaost. De känns nästan somriga. Kolokithokeftedes serveras gärna som en aptitretare på plockbuffén men hemma hos oss äter vi dem som en helmåltid med tzatsiki, sallad och bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.