Har länge velat ha ett belgiskt våffeljärn, en vilja som blev ännu starkare sedan vi i USA åt nygräddade våfflor med Smucker's breakfastsyrup till frukost flera gånger
Det är ju våffeldagen nästa vecka och vi tjuvstartade redan idag med lite härligt tjocka belgiskavåfflor, man glömmer bort hur gott det är tillsammans med grädde och jordgubbssylt
Ägg och bacon äts också som tillbehör mellan två tjocka, krispiga våfflor. Servera med en klick smör, skivad banan, glass, bacon eller precis som de är
Har ett våffeljärn hemma för att göra lite tjockare belgiskavåfflor,kunde inte bestämma mig för om jag ville ha det eller klassiska våfflor idag, så därför fick det bli både ock
Barnen önskade våfflor och jag tog tillfället i akt att inviga det nya belgiska våffeljärnet. Till våfflorna serverade jag vispad grädde och tinade blandade bär smaksatta med lite Stevia Strö
1. Separera äggula och vita i varsin skål. 2. Blanda samtliga torra ingredienser. 3. Vispa ner tre fjärdedelar av mjölken, smör och äggulor och rör till en jämn smet
Så i dag har jag nya krafter och firar det med nygräddade våfflor och inte vilka som helst utan belgiskasom är enligt mig de allra godaste, lite lyxigare dessutom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.