-)BelgiskavåfflorMånga. Det belgiska våffeljärnet däremot kommer att användas flera gånger och varianten med nutella, banan och grädde var helt imin smak
Det är ju våffeldagen nästa vecka och vi tjuvstartade redan idag med litehärligt tjocka belgiskavåfflor, man glömmer bort hur gott det är tillsammans med grädde och jordgubbssylt
För det är just där som jag ätit världens godaste våfflor. På söndag är det dags för våffeldagen och hela Sverige kommer dofta smörigt nybakat och sött
Den typiskabelgiska våfflan är högre, lättare och fluffigare än en klassisk våffla. De är även större än vanligavåfflor, så det är en fördel om du har ett speciellt järn när du steker dem
-) det går ju att spara och värma försiktigtiugnenigen. Har ett våffeljärn hemma för att göra lite tjockare belgiskavåfflor,kundeinte bestämma mig för om jag ville ha det eller klassiskavåffloridag, så därför fick det bli både ock
Barnen önskade våfflor och jag tog tillfälleti akt att inviga det nya belgiska våffeljärnet. Tillvåfflorna serverade jag vispad grädde och tinade blandade bär smaksatta med liteStevia Strö
Separera äggula och vitaivarsin skål. Blanda samtliga torra ingredienser. Vispa ner tre fjärdedelar av mjölken, smör och äggulor och rör till en jämn smet
Denna variant kan antingen gräddas i våffeljärn eller isilikonformiugnen. Redan på lördag är det dags och här hittarni det perfekta receptet för belgiskavåfflor
Så i dag har jag nya krafter och firar det med nygräddade våfflor och intevilka som helst utan belgiska som är enligtmig de allra godaste, litelyxigare dessutom
Ända sedan han råkade se ett avsnitt av programmet ”Leila bakar”, där Leila bakar just belgiskavåfflor, har han nämligenvarit smått besatt av tanken på att ha just ett sånt våffeljärn isin ägo
BelgiskaVåfflor. Jag var sugen att ha våfflorna som langos, för jag har varit så sugen på det länge. I helgen som var, så var jag på flera olikaloppisari Västerås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.