Garnera med rom, rödlök och dill. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka upp vatten, mjölk, grädde och smör. 2. Vispa ner mjöl, rör tills degen släpper botten och ta kastrullen från plattan
1. Sätt ugnen på 200 grader. Dela smördegen i 16 fyrkanter, lägg på bakpappersklädd plåt. 2. Lägg på en ostskiva ca 0,5 cm tjock, en halv valnöt och en liten bit päron
Koka morötterna lätt i vatten med salt och krondill. Fyll krukorna med räkkrämen, stick ner morötterna och fyll upp med den ätbara jorden, alltså det rostade brödet
Det är ju våffeldagen nästa vecka och vi tjuvstartade redan idag med lite härligt tjocka belgiska våfflor, man glömmer bort hur gott det är tillsammans med grädde och jordgubbssylt
Blanda mjölen med mjölken och vattnet. Testade dessa goa belgiska våfflorna som är glutenfria. Häll på smet i det belgiska våffeljärnet och fäll försiktigt ner locket
Vispa i vetemjöl och vaniljsocker med en elvisp. Värm järnet och smörj med olja eller smör. På söndag är det dags för våffeldagen och hela Sverige kommer dofta smörigt nybakat och sött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.