Form into to 12 balls. Som jag har nämnt tidigare har jag gärna sådana här bollar i kylskåpet, för de är perfekta att äta när man snabbt behöver fylla på med energi och så är de väldigt goda med en kopp kaffe
Jag har ju provat att göra cake balls med flera olika sorters kex och här kommer ännu en variant. Dessa cake balls är gjorda på Ballerina choko och doppade i Marabou mjölkchoklad
Rödbetsbollar (raw) 2015-08-18 09. Rödbetsbollar (raw) 2015-08-18 09. 22. 02 Portioner. 2 Rawfood rödbetsbollar som till och med fick tummen upp från sambon
-) Jag tycker att det är gott med bl. -). ---Recept på råkost/raw food från Kristina Sjöholm på topgood. Ingredienser6 msk malda linfrö 2 dl vatten2,5 dl finmalda morötter 2,5 dl finmalda rödbetor 5 dl solrosfrön malda till mjöl30 g persiljaBasilikaOreganoTimjanKyndelRosmarin1 msk shoyu sojasåsHavssaltGör så härBlanda Linfrö o Vatten i en skål och ställ åt sidan
Idag har det varit en riktigt fullspäckad dag med diverse ärenden som skulle uträttas. Jag passade även på att göra diverse nya mellanmål/godbitar att fylla frysen med inför kommande veckor
Men bollarna funkar minst lika fint att värma - om man så skulle vara sugen på varmt. - byt ev. ♡. Rödbetsbollar, vegansk diljonsås, hovmästarsås och ägg
Wrap the salmon in two layers of wax paper and then cover the tray with a tight layer or two of saran wrap- the trick is to give the curing salmon as little air exposure as possible
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.