Beer can chicken | Recept från Köket.se
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kyckling (ca 1-1,5 kg)
  • 1 ölburk, 33cl
  • 4 förkokta majskolvar
  • 1 dl paprikapulver
  • 0,5 dl salt
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk spiskummin
  • 1 msk svartpeppar
  • 1 msk senapspulver
  • chilipulver efter smak
  • 250 g smör
  • 1 vitlök (riven)
  • salt
  • 4 mogna tomater, urkärnade och finhackade
  • 1 kruka koriander
  • 0,5 rödlök, finhackad
  • 1 jalapeno, finhackad
  • 0,5 lime, saften
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • olivolja
  • 1 kyckling (ca 1-1,5 kg) 1 ölburk, 33cl 4 förkokta majskolvar
  • Rub (räcker flera ggr)1 dl paprikapulver 0,5 dl salt 1 dl strösocker 1 msk spiskummin 1 msk svartpeppar 1 msk senapspulver chilipulver efter smak
  • Vitlökssmör250 g smör 1 vitlök (riven) salt
  • Salsa fresco4 mogna tomater, urkärnade och finhackade 1 kruka koriander 0,5 rödlök, finhackad 1 jalapeno, finhackad 0,5 lime, saften 1 msk rödvinsvinäger salt olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.