Beer can chicken 2.0 med bbq sås
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk grovmalen svartpeppar / 1 msk örtsalt / / 33 cl ljus lager på burk / 0,5 dl kallpressad rapsolja / 1 tsk flingsalt / 1 tsk chiligrillkrydda / 1 tsk paparikakrydda / 1 tsk chilipepar
  • 2 rejäla rosmarinkvistar
  • 5 cm ingefära nedskuren i bitar
  • 0,5 finhackad gul lök
  • 0,5 finhackad röd lök
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 3 cm finhackad ingefära
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 3-4 kapsyler ättikssprit
  • 1 msk råsocker
  • 1 msk honung
  • 1 msk Colemans senapspulver
  • 1 tsk mexikansk kryddblandning
  • 1 msk Cajun seasoning
  • 1 msk American steakhouse seasoning
  • 1 msk Jalfrezi curry powder
  • 1 msk oregano
  • 1-2 tsk japansk soja
  • 1-2 tsk chilipeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.