Jag vet att jag sagt att jag hade kommit på hur man skulle göra. Möjligen att jag kommer på något nytt sätt att smaksätta den på, men tillvägagångsmässigt är jag klar
För ett tag sen gjorde jag en kall beasås som intresserade många här i bloggen. Jag skrev ut receptet i kommentarsfältet, men för den som sitter och är nyfiken ska jag leverera receptet även i klartext
"Det smakar som på restaurang" påpekade Mats när han åt gratängen första gången. Rör ihop bearnaisesåsen efter anvisningarna på förpackningen (jag använder en bråkdel av det fett som anges men det är ju en smaksak)
Lägg palsternackorna i botten på varma tallrikar. Lägg fisken ovanpå. Häll på fiskbuljong, grädde och mjölk och låt koka ihop tills hälften återstår, ca 4-5 dl. Sätt ugnen på 225°. Krydda fisken och stek den ca 3-4 min på varje sida i lite smör
Så vips - innan ni vet ordet av har era planer på oxfilé och potatis blivit så mycket festligare. smör eller olja att steka i----------Puré på potatis, palsternacka och äpple
Fyll eventuellt på med mer grädde efter halva tiden om gratängen verkar för torr. Sätt ugnen på 200 grader. Häll över 3 dl matlagningsgrädde och strö riven ost på toppen
Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. BBQ-sås med vitlök. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Tänk på att vattnet ska vara varmt men inte koka i vattenbadet. Hemmagjord bearnaisesås. what can I say. Så grymt gott, kanske för att man inte gör det så ofta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.