För att gulorna skall tjockna till en jämn kräm, måste de värmas sakta och varsamt. Béanäs görs på varma äggulor, smaksatta med dragon och vinäger och som man undan för undan vispar i smör, tills man får en en tjock gul krämig sås
Pour the mixture into an ovenproof dish and top with béarnaisesauce. Blomkålslåda med Béarnaisesås. 2 -3 dl béarnaisesås. Häll blandningen i en ugnssäker form och toppa med béarnaisesås Grädda i 175 C ugn i c 20 minuter. 2 -3 dl béarnaisesauce. 2 -3 dl béarnaisesås
Jag har utlovat receptet på ”min” bearnaise sås så länge så det börjar bli pinsamt. Men bättre sent än aldrig, så här kommer det receptet jag använder mig av när jag bjuder på handvispad bea
Nu är det ett bra tag sedan jag kremerade köttet och slängde béarnaisekastrullen i vasken. Grillningen brukar ju vanligtvis inte vara några problem, men fettbranden i grillen och för mycket energi åt béarnaisen var två samverkande faktorer som fick mig att i ren ilska slänga både sås och kött och skrika hämtpizza
Äntligen ser vädret ut att bli lite bättre, idag har det varit sol nästan hela dagen. Det sedvanliga handlandet på lördagsförmiddagen har det blivit, kanske är jag lite konstig men jag tycker att det är kul att handla mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.