Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Efter att snabbt ha övervägt chilikryddade kycklingvingar kommer jag även att tänka på revbensspjäll och att man kanske kan fixa en glasering baserad på julmust
Igår gjorde jag ju som sagt revbensspjäll till middag. Vill ni saftiga smakrika och goda revbensspjäll som gör succé på julbordet kan jag verkligen tipsa om detta recept
Efter att ha googlat en hel del på orginalet så framgår det med all tydlighet att Pulled Pork – det gör man med en redig bbq-sås, och då ska fan också Fooled Pork göras med en redig bbq-sås
Ha i bbqsåsen. 1 dl bbqsås. Hacka ner löken fint. Blanda runt allt med färsen. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna smeten stå en kvart i kylen innan stekning
If using chicken breasts, cut them lengthwise into thin fillets, each fillet will make one bomb. Pound the chicken fillets between parchment paper until about ¼ inch thin
Dela revbensspjällen så att de får plats i en gryta. Häll i cola, buljongtärning, skivad lök, sambal oelek, lagerblad och soya i en kastrull, smaka av med salt och peppar samt lägg i revbensspjällen
Revbensspjäll med glaze. Skär revbensspjällen i bitar. Koka revbensspjällen i saltat vatten i vatten 2-3 timmar tills köttet är mört. 1,2 kg tjocka revbensspjäll. Revbensspjäll med glaze 1,2 kg tjocka revbensspjäll 2 dl julmust 0,5 dl soja 50 g färsk ingefära 4 st nejlikor 1 dl ljus sirap 2 st stjärnanis 0,5 st urkärnad chili
HEMGJORD BBQ-SÅS. Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Godaste revbenen everMåste dela med mig av ett recept jag gjorde till jul. Jag brukar inte lyckas med revben alls men nu hade jag fått tag på ett recept jag ville ge ett försök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.