För tredje gången under senaste året har jag gett migikast med att tillaga en griskulting. När jag bodde i Rom var deta en av de absolut mest lagade delikatesserna på många restauranger
Vi har länge snackat om att vi skulle testa, men allt regn i sommar gjorde att vi tappade lusten. Men så till slut kom sommaren och vi bestämde oss för långgrillning
Det är fantatstiskt väder, människorna kommer ut från sina "krypin", och grillarna tas fram. Jag och familjen har hyrt en liten stuga till helgen och vi kommer garanterat att grilla på lördagen
Våren har låtit vänta på sig och många väntar otåligt på att få ta ut grillen. Jag tog fram grillen redan ijanuari och grillade sotare, så jag bryr miginte så mycket om, om det är vår, sommar, höst eller vinter
på hemmaplan är inte alls svårt, ska ni veta. Det är så enkelt att det kan tänkas att vialdrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vidaviinte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investerai ett helt rökeri
Igår stressade vi halvt ihjäl oss för att hinna med att hämta på dagis, handla, hämta paket, förbereda kalas och laga mat i hyfsad tid så inteDiesel skulle somna för sent och vara trött på dagis
Vi har en rök kopplad till vår grill - fantastiskttrevligt. Men det går även att röka på en vanligklotgrill, det går dock lite fortare eftersom det blirbetydligt varmare att ha råvarorna så nära glödbädden
En vårlig rätt med fräscha smaker. En hel laxsida är enkel att grilla och trevlig att bjuda på. Grillainte för länge, fisken eftersteks när du lyfter den av grillen
Sedan vifick barn skipparviregelmässig förrätt när vi har vänner eller familj över på middag. Barnen gillar efterrätt bättre än förrätt och tre rätter blir en för lång middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.