Riv rödkålen med osthyvel (jag finhackade hälften för mer varierande textur). Till kvällens grillmiddag blev det en coleslawInspirerad av Åse, som hade ett recept i senaste numret av Matkärlek
Idag får du tips på ett av mina bästa kålrecept, coleslaw har alltidfunnitsmed som ett enkelt vardagstillbehör både här hemma och när jag jobbade på restaurang
Idag serverades coleslawenmed färsk vitkål så jag hoppade över att slaka kålen p. Blanda dressingen väl med den strimlade kålen och de rivna morötterna
Revbenen penslade vimedTeriyakisås under grillningen. Smaka av med salt och svartpeppar. Jag har nu hittat ett utmärkt användningsområde för minmaltvinäger jag köpte i London förra året, nämligencoleslaw
Skala och riv moroten. 1 vitkålshuvud. 11 dl naturell yoghurt, turkisk. 11 msk vinäger, vitvins- eller sherryvinäger. 1salt och pepparStrimla kålen fint. 1Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Minfina vän Mats tipsade om den här supergoda coleslawn han gjort (finns här) och efetrsom jag älskar coleslaw OCH senap så svängde jag ihop den en kväll förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.