Det här är en vegan Tofurätt som är god när den är marinerad och lättstekt tycker jag, annars smakar den ingenting och har svårt att ta upp smakerna från grytor mm
Hetta upp lite olja i en panna och stek tofun, spara marinaden. När bitarna börjar få en fin gyllenbrun yta sänk värmen något och häll på resterande marinad, låt "puttra" in i tofun några minuter, sen är det bara att servera
För den som inte har tid att marinera sin tofu så har en del välsorterade mataffärer och hälsokostbutiker "Rökt tofu" och/eller "Marineradtofu" i sina sortiment, annars kan man säkert be dem ta in
Förra veckan hade jag ett sånt moment, när jag tog första tuggan av den här tofun. Tja – det är kung markattas fasta, naturella tofu som jag har marinerat i god olivolja, flingsalt, chiliflakes och rosmarin
Tofu är något jag inte alls gillade innan, men nu har det nästan blivit en favorit. Lägg tofun mellan dubbelt hushållspapper och pressa ur den vätska som finns
a marineradtofu. Grekisk sallad med dijonmarinerade quornfiléer och tsatsiki. Tofun. Tofun. Ta ut tofun ur påsen och häll ner allt, inklusive marinad i en stekpanna
Marinerad kycklingfilé i ugn med god sås 4 port. Fredag och heeelg. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.