BBQ kyckling med cole slaw och rostad rattepotatis
Bistro Björn
Bistro Björn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg rattepotatis
  • Olivolja
  • Rub
  • Smör
  • 1 msk rökt paprikapulver
  • 1 msk vitlökspulver
  • 2 msk mörkt muscavadosocker (eller farinsocker)
  • 1 tsk chipotlepulver
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk grovmald svartpeppar
  • 5 dl ketchup
  • 1 dl sockerrörssirap (det ska egentligen vara melass, men det gick inte att få tag i)
  • 2,5 dl äppelcidervinäger
  • 2 msk Worcestershire sauce
  • 2,5 dl vatten
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 msk lökpulver
  • 1 msk senapspulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1/2 tsk grovmald svartpeppar
  • 1/2 tsk cayennepeppar
  • 200 grader i ca
  • 30-40 minuter Under tiden grillar du kycklingen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.