I jobbet med den så har jag det stora nöjet av att ”behöva” laga en massa gottBBQkäk, så förra veckan klämde jag fram en egen ny version avBBQBakedBeans
–. D. e. t. h. ä. r. m. i. n. a. v. ,. k. 2. 0. 1. 5. å. s. b. p. S. l. J. O. y. o. u. ’. F. d. T. z. g. Ö. (. ). 3. -. j. f. c. E. x. ö. M. %. w. B. Q. N. 4. q. á. /. H. L. 8. R. A. G. P. V. d l
– Och sen tror jag att det hel enkelt varit lite en fråga om att ligga rätt i tiden, de senaste åren har bloggen vuxit väldigt mycket i takt med att vegetariskt blivit stort överlag
I varje avsnitt kommer en känd gäst och en eller två av bloggens Patreons att tillsammans med mig att laga en ny vegansk tolkning av någon klassisk kötträtt och leta efter svaret på den eviga frågan – kan vegansk mat vara JävligtGott
Eller som nu med grillförbudet – stek dem i bbq sås. Tillsammans med deras nya BBQ och Seaweed burgare så har de en ytterst stabil kombo som jag därför ville ta med mig till Almedalen som en av dagens rätter på menyn, helt enkelt för att visa världen att det inte måste vara så avancerat eller bajsnödigt för att vara riktigt jävla gott
Test av Dafgårds nya vegorätter – Collab med Rätt Rätt och Amir Kheirmand. Med tanke på hur mycket resurser och ansträngning som gått åt till att producera maten så är det här ett ENORMT resursslöseri som både bidrar till klimatförstöring, regnskogskövling, utrotning av djurarter, fattigdom och svält
Smaka av såsen med salt och svartpeppar. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Det är viktigt för mig att maten ser bra ut för då smakar den extra gott. Igår åt vi en helt fantastisk lunch som jag var tvungen att fota för att kunna dela med mig av receptet åt er, för denna är verkligen en höjdare
Här hade jag lite extra rödbeta i biffen för lite spännande effekt, men i övrigt är det exakt samma som jag lagade i det första avsnittetavJävligt God BBQ Serien i somras där jag berättade om min jakt på den perfekta veganburgaren
) sedan ett till lager medsavoykål och till slut häller vi över vitsåsen. Vi hade tacos i helgen IGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra en egen variant på en blandning av en ungersk rätt och lasagne
Gröp ur avokadoköttet och mixa sedan samman med alla ingredienser till en créme. Vi vuxna tyckte det var en riktig hit, barnen var inte lika imponerade, men samtidigt så äter dom sparsamt med rätter överhuvudtaget i dagsläget
Anrättningen skulle göra sig väldigt bra till pressad potatis men eftersom jag vill hålla kolhydratsintaget lite lågt så fick det räcka med ett konstaterande
Det har blivit dags att presentera det tredje avsnittet i mitt egna lilla matprogram Jävligt God BBQ, där ni får följa med mig på mina grilläventyr med målet att sprida JävligtGott vegokäk till fler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.