Häll av spaghettin och ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans medPestoallaGenoveseoch zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Häll av allt och blanda ned medpeston samt två matskedar av kokvattnet för en krämigare konsistens. Låt dem koka i saltat vatten tillsammans med potatisen som skurits i kuber samt Trofie Liguri
Skala dem sedan och kör dem i mixern med olja, PestoallaGenovese Barilla, crescenza-ost och mjölk. Smörj en ugnsform och varva fyra skikt med okokta lasagneplattor Lasagne Barilla, potatis- ochpestosåsenoch grönsakerna
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Stek tills att salladslöken doftar. Rör om snabbt och servera. 150 g Färska haricotsverts. 11 st Salladslök. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricotsvertsoch stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök ochharicotsverts
Sila av vattnet och blanda pasta ochharicotsvertsmedpeston. Haricot Verts Färsk. Servera pestopastanmed den stekta fisken och riv lite extra citronskal över
Koka Bavette Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. värm grädden, lägg i linserna, smaksätt med salt och peppar
Det går precis lika bra med någon pesto, köpt eller hemgjord. När jag var där med några vänner, tillika gamla kollegor, nyligen tog jag en galette med fyllning av kyckling, fetaostkräm och ruccola, ett glas vin och en capuccino
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.