Koka Bavette Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. värm grädden, lägg i linserna, smaksätt med salt och peppar
Skiva magarna och blanda med övriga ingredienser. något grönt att dekorera med. Hur starkt var och en vill ha det varierar ju också men tanken är att denna rätt ska ha en rejäl hetta
Som tillbehör stekte jag tjocka skivorav blomkål i smör och gjorde ett lite annorlunda vitlökssmör. Ta fram smöret, skär i grova skivor ner i en bunke och låt stå så det blir mjukt
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Krydda med salt, svartpeppar och dragon. Eftersom det varit glest med pajätande här hemma. Så släng ihop lite purjo, champisar, grillad kyckling och lite mer
Rör om då och då. Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Boken inleds med några kapitel om Klara’s egen historia kring sin hälsoresa och följs sen av goda råd för hur just Du kan må bättre, genom att dra ner på kolhydraterna
Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassa och bittermandelolja. Enkla att göra, inga konstigheter alls och kombinationen av ingredienserna blir så bra
Smaka avmed salt och svartpeppar. Mixa innehållet med en stavmixer eller liknande (det skvätter lätt. Den krämiga, ljusgröna såsen smakade riktigt bra tillsammans med rivna morötter, nykokt pasta och lite riven lagrad ost
Garnera med jordgubbar. Nyårsaftons dessert blev en chokladmousse av vit choklad och mjölkchoklad. Gör först den vita moussen enligt nedan och häll den i glasen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.