Men jag brukar frysa det som blir över i lagom stora bitar, då kan jag ta upp en bit och rosta till antingen frukost eller kvällsmacka och det mina kära bloggläsare är kanongott
Gourmetmat och fina upplägg i all ära men jag brinner för riktigt god husman ochrustik mat. -) Av kycklingen jag köpte härom dagen fyllde jag en plåt med härliga rotfrukter som fick stekas i ugn tillsammans med kycklingen som jag penslat med smällt smör, citron och honung
Skön fredag har hunnit övergå i skön lördag och vi springer fortfarande så här en bra bit efter lunchtid i pyjamasliknande klädnad och pysslar med lite av varje
Idag blir det pizza, och det av det lite rustikare slaget. Jag gjorde ju glutenfria tortillas ett par gånger nyligen, och jag tyckte de blev så bra att jag ville försöka mig på att använda samma deg till pizza
Så igår kväll bakade jag dessa rågbitar och vilka goda frukostmackor det vart. Så tråkigt att vi inte hade hårdost och lite tomat hemma, då hade det varit trevligt för ögat också…bättring tills nästa gång
En typisk Italiensk pastarätt som är väldigt enkel men ändå ger en festkänsla, pastan ligger i en krämig sås med lite chili, champinjoner och sockerärtor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.