Basilikafisk med parmesan och tryffelkryddat potatismos
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram alaska pollock ryggfile (eller annan vit fisk)
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm limepeppar
  • limepeppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 schalottenlök
  • 20 gram smör
  • 1 dl vitt vin
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk kycklingfond
  • 2 msk maizenamjöl + vatten
  • maizenamjöl
  • vatten
  • 1 krm fryst basilika
  • 0.5 tsk salt
  • 05 krm vitpeppar
  • vitpeppar
  • minuter
  • 200 grader Låt fisken stå i ugnen tills den är genomkokt, ca 20
  • 4 portioner
  • 1 kg mjölig potatis
  • 1 dl mellanmjölk
  • 25 gram smör
  • 1,5-2 tsk salt
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 1 krm tryffelolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.