Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
En riktigt smarrig och lättlagad laxrättmed både bacon, ost ochbasilika som passar precis lika fint till vardags som till festligare tillfällen vill vi gärna tipsa er om idag
Rör ner basilika strax före serveringen. En grönsallad med kallpressad Olivolja och Balsamvinäger samt några skivor smörstekt Aubergine smakade gott till laxen
Blandade ihop getost med en hackad vårlök, basilikaoch olivolja och fyllde den snittade laxfilen. Till såsen hackade jag en lök, hällde på grädde, en halv citron, salt och peppar och till sist hackad gräslök
Salta och peppra laxfilébitarna. De ska gärna vara snabblagade ochmed en rejäl smak. Enklare fiskrätt än denna får man leta efter och den bjuder på fina, rena smaker av örter, ost och citron
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
varmrökt laxoch ingredienser till en helt underbar basilikasåsmed parmesan. Plocka basilikabladenoch mixa dem tillsammans med parmesan och crème fraîche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.