Baron Ricasolis köttfärssås
Gjutjärnsgrytan
Gjutjärnsgrytan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser (6-8 port)
  • 15 g torkad karl-johansvamp (eller blandad skogssvamp)
  • 6 msk olivolja
  • 2 gula lökar
  • 3 vitlöksklyftor 1 morot 2 stjälkar selleri
  • 1/2 kruka basilika
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 500 g nötfärs
  • 50 g fläskfärs
  • 75 g kycklinglever
  • 1 msk salt
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 2 dl vatten
  • 5 tomater 3 msk tomatpuré
  • ½ tsk nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.