Barnens favorit – Moster Kristinas knäckflarnstårta
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl socker 2 dl havregryn – använd Sempers ”rena” havregryn.
  • 2 dl Sempers fin mix (naturligt glutenfri)
  • ½ dl ljus sirap
  • ½ dl Oatlys havregrädde – (det går givetvis bra att ersätta med grädd- eller sojagrädde – alltefter ”allergi”. Skulle tro att man även kan använda kokosgrädde har dock inte testat det.)
  • 1½ dl smält mjölkfritt margarin (ex Carlshamns)
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver Fyllning: Valfri glass – alltefter vad man tål.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.