Med det ena benet före det andra togs de bestämda stegen in till favoritstyckaren. Insikten denna gång bestod i att jag som har en förkärlek till den fantastiska styckdetaljen högrev fick för mig att göra Bolognese på just denna detalj
Lägg bananskivor på en bakplåtsklädd plåt och bred påjordnötsblandingen. Jag har idag blivit inspirerad av en bild jag såg på internet och provade att göra ”min variant” på en nyttigare biskvi, utan socker och mjöl
Och bäst av allt – den blir gudomligt god. Som ni vet så jobbar jag heltid som lärare, driver den här bloggen och har familj och hus, så då har jag inte alltid så mycket tid att lägga på matlagning
-) Frågan är om jag någonsin kommer göra köttfärssås på vanligt vis i fortsättningen. Igår kom min bästa vän från Jönköping hem på besök och stannade tills idag
Och eftersom jag delar Fröken Lindas uppfattning om "hellre sällan och av god kvalitet" och gärna vill veta vad som "ingår i min köttfärs" gör jag ibland såsen som långkok på högrev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.