Barilla Glutenfri Spaghetti med ugnsrostad blomkål, kapris och sultanrussin
Barilla
Barilla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 gGlutenfri Spaghetti
  • 1/2 Blomkålshuvud skuret I Små Buketter Blomkålshuvud ½
  • 4 msk Extra Jungfruolja (Att Ringla Över)
  • 2 msk Extra Jungfruolja
  • Salt efter smak
  • Svartpeppar efter smak
  • 2,5 dl Tärnad Lök
  • 1 msk Kapris (Valfritt)
  • Sultanrussin 3/4 dl , blötlagda I 5 Dl Vatten (Valfritt)
  • 1 msk Hackad Persilja
  • 1,5 dl Riven Parmesan (Parmigiano-Reggiano)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.