Häll på grädde och fond, samt riv över parmesan, krydda ev med salt och peppar. Såsen kommer att skära sig, men det är det som är själva grejen med den här maträtten
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
ett par rejäla stänk med tabasco (så mycket du tål och gillar). Irakiska köket har en hel del sådana rätter såsom marget (grytor) som ska koka med t ex lammkött några timmar
Men innan dess så blir det en tur ut till sonen, gosa med barnbarnen och titta till alla djuren. De skall också få en ny plats att bo på som är i angränsande till hagarna, men vem hade räknat med denna snön
Dela sedan på bladen och blanda medchampinjonernaoch dressingen. Vätskan som släppts från revbenen under dagen blandas med brun farin, lökpulver och ingefära
Det var länge sedan som jag köpte färdiggrillad kyckling, men häromdagen - efter en lång dag borta på olika äventyr och hungern skrikande i magen - smög sig i alla fall en sådan hem till mitt kök
Idag är det min man som har stått för middagen och det blev baconlindad kycklingfilé medparmesanost, pestosås och kokt potatis och det blev väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.