Du kan använda lite i en barbecuesåsochför att smaksätta det färdiga köttet ytterligare. Servera din dragna gris med mjukt hamburgerbröd, kål, barbecuesås, gräddfil och tomatsalsa
Snart dags att bege mig till jobbet men tänkte att jag hinner smita inom här först. Pulledpork är ju ett stycke kött man tillagar läääänge i ugnen och sedan drar man isär det med gafflar och äter lite hur man vill
Lisa brukade höfta fram sin sås ochdärför fick jag bara en radda med ingredienser som jag själv komponerade ihop av bästa förmågaoch resultatet blev mer än godkänt av alla som åt
Guacamole och gott bröd är också ett måste för att få till goda pulledpork sliders. Jag har varken en gjutjärnsgryta eller en tillräckligt bra ugn i Milano, så innan jag åkte tillbaka till Italien bestämde jag mig för att nyttja mamma och pappas faciliteter och bjuda familjen på en avskedsmiddag av rang
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag förförsta gången gjorde pulledporkförra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Skala och hacka lök. Häll barbequesås och vin över köttet. När köttet är klart, dra isär det i grytan och servera med pommes frites, grönsallad och en klick vitlöksdressing
Jag tänkte att det var dags för ett gott recept på pulledpork. Pulledpork är ju väldigt smidigt att det – det klarar sig självt länge i ugnen och köttet blir så mört att det faller isär sådär riktigt smaskigt…
Den här gången på tjocka revben som först fått träffa en riktigt het panna i någon minut för att sedan förpassas i en vakuumpåse med kryddblandningen Smokey Sally (Mill & Mortar) och en relativt slät tomatsås
Fördela detta över köttet. Finhacka löken, vitlöken och chilin. Ett nytt annolunda recept på "pulledpork", fast denna gång med kryddor ifrån det asiatiska köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.