BAO MED CHILIMARINERAD TOFU
www.vegourmet.se
www.vegourmet.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½  gurka
  • ½  dl risvinäger
  • 2  msk socker
  • 1  nypa salt
  • ½  tsk hackad chili
  • 1  block tofu
  • 1  msk fermenterad sojabönspasta eller röd misopasta
  • 2  msk sherryvinäger
  • 1  msk rapsolja
  • 1  msk ljus sirap
  • färsk koriander, hackad
  • vårlök, strimlad
  • kimchi
  • Ingredienser SNABBPICKLAD GURKA I RISVINÄGER ½  gurka ½ dl risvinäger 2  msk socker 1 nypa salt ½ tsk hackad chili MARINERAD TOFU 1  block tofu 1 msk fermenterad sojabönspasta eller röd misopasta 2 msk sherryvinäger 1 msk rapsolja 1 msk ljus sirap ½ tsk hackad chili TOPPING färsk koriander, hackad vårlök, strimlad kimchi

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.