För extra smarriga cupcakes kan du även dekorera med chokladglasyr och hackad daim. När jag är sugen på Daim blir det därför i form av en smarrig cupcake
Däremot en spis, för med hjälp av den trollar man så att det blir kola av den kondenserade mjölken. I receptet står det att burken med den kondenserade mjölken ska koka i tre timmar, men om man vill ha en lösare kola låter man den koka kortare tid och vill man ha en ännu fastare kola får den koka längre
Du behöver. 2 1/2 dl ljus sirap. 2 1/2 dl vispgrädde. 2 1/2 dl strösocker. ljus blockchoklad. Gör så här. Koka upp sirap, socker och grädde i en kastrull
Jag blev sugen på att bidra med en liknande variant men utan gluten, mjölk och raffinerat socker. Orginalinlägget Banoffeepaj hittar du på Hälsa som livsstil
Jag la dulche de leche över digestivekexen och duttade även i själva philadelphiasmeten så de blev kolagömmor och sen var de inte nog med de utan toppade även med dulche de leche över på cheesecaken och flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.