Igår bakade jag min favoritbanankaka och då använde jag det här tipset för att på så sätt få en ny twist på kakan som jag nästan alltid bakar då vi har bruna bananer - och det är ofta
Ibland misslyckas man totalt (vi ska inte prata om de keso-kakor jag försökte mig på häromdagen. Sätt ugnen på 175C. Klicka ut smeten i 8 lika stora delar på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Ta nu 2 kakor och bred på krämen på en kaka, lägg på några hallon och lägg på den andra kakan
Många av er la upp bilder på instagram och mailade mig bilder av era egna ”slice n’ bake” kakor. Så, för er som missade dessa fina eller som en påminnelse för er andra som känner igen dessa
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.