Sista tiden har varit fylld med massa spännande och rolga saker. Jag som verkligen avskyr banan i bakverk fick förra veckan en craving efter BanoffeePie
Sedan fyllde jag den med dulche de leche grädde. Idag blev jag riktigt sugen på banoffeepie. Kakan innehåller banan och klassiska banoffee-kryddor som ingefära och kanel
Krossa kexen till små smulor i en mixer och blanda dem med smält smör. Tryck ut blandningen i botten och upp på kanten av en räfflad pajform med urtagbar botten
Ta bort pappret på burken med kondenserad mjölk. Denna banoffee-paj tycker jag hamnar i den kategorin. Lägg burken i en kastrull och fyll på med vatten så att vatten täcker hela burken
I många år har jag varit sugen på att testa Banoffe pie, jag sparar mängder av recept ( både i pappersform och digitalt) och Banoffe pie är just en sådan sötsak som ofta återkommer
Jag hittade ett recept på raw banoffeepie på den här bloggen (en väldigt trevligt skriven blogg med fina recept – kolla gärna in den), och eftersom jag hade en hel del bananer hemma så tänkte jag att jag ville skulle testa att göra en banoffeepie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.