Recept på banoffeepajmed choklad smak. Vanligtvis när man gör Banoffeepaj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
I med crème fraiche, grädde och krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver. Använd gärna lite hackade soltorkade tomater samt smulad fetaost i såsen för att förhöja smaken
Mosa gärna sönder bären lite mot kanten av kastrullen med en trägaffel. Blanda bara med iskallt vatten - naturellt eller med bubbel - och isbitar, eller lyxa till det och blanda med riktigt torr cider eller torrt vitt vin
Häromdagen gjorde jag denna goda fudgepajmedsmakav salt kola och det går inte att sluta äta, livsfarligt och ihop med glass och färska bär ska vi inte tala om, mums
älgfärsblandning medsmakav Norrland. Smörj en ungns form med lite smör. Målet var att försöka använda dom smaker och ingredienser som får mig att tänka på pappas och mammas mat
Använd gärna med halvfrusna bär så smoothien blir riktigt kall, alternativ mixa med några isbitar. Vi kan alltid behöva något som piggar upp när sommaren känns avlägsen
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
CURRYGRYTA MED KIKÄRTOR, RÖDA LINSER, BANAN & JORDNÖTSSMÖR. Jag serverade den med zucchinipasta då jag hade ett gäng zucchinis i kylen men den är nog lika god till lite ris eller quinoa
Den här pinnglassen innehåller varken vitt socker eller mjölk, men smakar fantastiskt gott i all sin enkelhet tack vare blåbär och banan som smaksättsmed citron och vanilj
Rabarber- och jordgubbspajmedsmakav kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Blanda rabarber och jordgubbar med potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.