Det är ingen svår tårta att göra, grunden är tre pavlova bottnar och det är helt enkelt maräng bottnar och det kan alla få i hop så länge man inte fuskar med marängen och inte vispar den tillräckligt länge
Har bloggat om detta recept för länge, länge sedan, men det har ju blivit så enkelt att göra den här, nu när det går att köpa färdig karamelliserad mjölk
Pavlova är bara så gott, detta är min första jag gör. Jag gjorde en botten i går med ett recept jag hittade men det blev bara pannkaka av det så jag fick göra en ny idag med ett annat recept som blev superbra
Jag som verkligen avskyr banan i bakverk fick förra veckan en craving efter Banoffee Pie. Men det växte sig starkare och igår föll jag för suget och bakade jag min första Banoffee
Lägg pavlovan på ett fat. Sprid ut citronkvargsgrädden ovanpå pavlovan. Maräng. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg äggvitor och socker i en bunke som går att använda för vattenbad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.