Här kommer tårta nummer två på kalaset igår. Denna har jag gjort en gång innan med banan och nötter men även gjort den med jordgubbar, men utan tvekan så är det väldigt mycket godare med banan och kanelnötterna ovan som gör att den blir väldigt god
I’ve been away, both physically and mentally. Physically, since we were in France for a week and mentally, because I have been so tired that it’s been hard to cook … Continue reading →
I actually made this cake from a lemon-muffin recipe, baked it in a spring form and then, with help of an icing bag, applied the meringue and baked it again to cook the meringue slightly
När Wilma hade hemgrupp här hemma för ett tag sen så gjorde jag ju denna banoffeecake, så jag tänkte att jag gör en variant med jordgubbar till midsommar
I read a lot of American blogs and food magazines for inspiration and for quite a long time ago, probably six months ago, I stumbled on a cake from the blog Sweetapolita that I felt I just had to try and bake
Crush one of the meringues and add into the mixture. This easy cake looks and tastes beautiful. It can be kept in the freezer for a couple of days, which makes it a no-hassle dessert for when having guests over
Här kommer recept på en riktigt fantastisk tårta. Jag gjorde en kokosbotten med massa riven kokos, kokosmjölk och mandel vilket gör att den blir väldigt saftig men det är fortfarande lite ”motstånd” ifrån kokosflingorna, som jag gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.