Öppna konservburken med karamelliserad mjölk och bred ut på botten. Har bloggat om detta recept för länge, länge sedan, men det har ju blivit så enkelt att göra den här, nu när det går att köpa färdigkaramelliserad mjölk
Med det sagt ska jag snart stänga av plattan till nästa burk dulce de leche som kokar i detta nu. Ta ut pajskalet och burken med dulce de leche ur kylen
För att göra den sega kolan tillBanoffee kokar du burkarna, hela i en kastrull. Kondenserad mjölk är förpackade iplåtburkar och kan hålla länge i rumstemperatur
Smula kexen för hand i en bunke. Smält smöret och rör ihoptill en smulig deg. Fördela kexsmulet i glasen och sedan den karamelliserade mjölken (kola) ovanpå
Ta upp burkarna och låt dem svalna. Bjöd på denna ikväll när jag hade baby shower för min vän Malin. Själv blev jag bjuden på denna underbart goda pajen på den årligasläktmiddagen
Banoffee Cheesecake med smak av choklad och jordnötssmör (jordnötssmör räknas egentligeninte som rawfood – vill du kan du byta jordnötssmöret till cashewsmör eller mandelsmör)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.