Den här pajen är godis och bakverk i ett. Och superenkel att göra, man behöver inte ens en ugn. Däremot en spis, för med hjälp av den trollar man så att det blir kola av den kondenserade mjölken
Lägg den oöppnade burken med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten. Burken måste vara helt täckt med vatten, fyll på allteftersom det kokar bort
Har på senaste tiden sett massa olika recept på den här pajen och velat testa en av dom. Pajen är väldigt väldigt god men också väldigt mättande så man orkar inte äta så stora mängder
Tänk vad härligt det är med vår. Vitsippor och blåsippor blommar och här i södra Sverige har nu björkarna börjat slå ut och det börjar faktiskt bli grönt ute även på träden
Banoffepaj ( 8-10 pers )200 gr digestivekex 100 gr smält smör. Fyllning. 3 skivade bananer eller 220 gr hallon1 burk kondenserad mjölk ca 400 gram3 dl mellangrädde eller vispgrädde
Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Hej. Jag ska först be om ursäkt för att jag inte är så duktig på att uppdatera ofta men det har varit så otroligt mycket senaste tiden nu, två barn är inte så lätt plus att jag inte mått så bra
Den vanligaste frågan vi får, ”Vad är det för skillnad på er Dulce de leche (Äkta Argentinsk Dulce de Leche) och den jag gör hemma (sötad kondenserad mjölk eller karamelliserad mjölk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.